LIDT OM BABY SAFETY BASE

I 2008 blev jeg mor for anden gang. Vi havde ikke plads til kommode eller stor pusleplads, så vi lagde puslepuden på vaskemaskinen. Løsningen var ikke helt optimalt. Der manglede noget, der kunne forhindre mit barn i at falde ned på klinkegulvet. Jeg ledte længe efter en fleksibel og minimalistisk løsning, men uden held. Den fandtes simpelthen ikke – og så gik jeg selv igang med at tegne. Efter nogle lange, seje måneder med flere tilretninger, prototyper og godkendelser, stod jeg endelig med puslebasen i hånden. Det var fantastisk!

Der er efterhånden mange familier, der har stor glæde af Baby Safety Base. Og jeg er sikker på, at
du også får stor glæde af din puslepudeholder. Har du allerede en, vil jeg hjertens gerne høre, hvad du synes om den. Du må også gerne sende et billede af din pusleplads til mig, så andre kan lade sig inspirere :)

 

God fornøjelse med din puslebase!

Ann Fjordbak Nielsen

© 2020 Baby Safety Base ApS, Ann Fjordbak Nielsen. Produktfotos: Henrik Brus.

Den originale puslepudeholder

GODT AT VIDE
OM BABY SAFETY BASE

SKRIV ENDELIG TIL MIG

HAR DU FORTRUDT DIT KØB?

Du har 14 dages returret, der løber fra den dag du får din puslebase. Fortryder du dit køb, skal du blot sende en mail til mig med beskeden om, at du ønsker at returnere din puslebase. Puslebasen skal returneres ubrugt i original indpakning. Dette er meget vigtigt, da den nogle gange får en hård medfart undervejs. Så snart jeg har fået puslebasen retur, får du alle dine penge tilbage inden 14 dage. Du betaler selv for returforsendelsen.

RETURADRESSE:

 

Ann Fjordbak Nielsen

Skelagervej 368

8200 Aarhus N

Danmark

 

Husk, at pakke den godt ind, tak.

Kurv0