Den originale puslepudeholder

BABY SAFETY BASE

Som nybagt forælder kommer du til at tilbringe mange timer ved puslepladsen sammen med din guldklump. Derfor skal din pusleplads være et sikkert og trygt sted at være. Uanset hvor du befinder dig, kan du hurtigt og nemt indrette et trygt og sikkert sted med Baby Safety Base pusleplade, der udelukkende er designet til at passe på dit barn.

FØLG
OG VIND!
 
#babysafetybase
@BabySafetyBase
  • Sort Facebook ikon
  • Sort Instagram Icon
ENKELT OG UNIKT DANSK DESIGN

Med en Baby Safety Base kan du nemt og hurtig forvandle næsten alle steder til en sikker pusleplads. Baby Safety Base er designet med høje faste sider, som forhindrer din guldklump i at trille ud over kanten af puslepuden. Samtidig er designet super simpelt og puslepudeholderen fylder ikke mere end en standard puslepude. Du kan derfor placere din Baby Safety Base efter behov eller tage den med på tur, hvis du får lyst – du bestemmer...

 
STØRRE TRYGHED VED PUSLEPLADSEN

Med Baby Safety Base puslepudeholder får du en tryg og sikker pusleplads i høj kvalitet. Høje faste transparente sider skaber mulighed for en afslappet pusletid og fem skridsikre gummifødder sikrer, at den står fast på langt de fleste underlag. Du kan også vælge at skrue Baby Safety Base fast til underlaget (skruer medfølger ikke).

 

Brug din Baby Safety Base sammen med Baby Safety Base OEKO-TEX® puslepude for et lækkert og stilrent look.

EKSTRA NÆRHED OG TRYGHED

Nogle gange har din lille guldklump bare brug for ekstra nærhed, og dit barn finder tryghed i at kunne følge med i ALT, hvad du laver. Og så kan det altså godt være svært at få begge arme fri til ”voksenting”. Har dit barn endnu ikke lært at vende sig rundt, kan du nemt skabe en tryg hvileplads i nærheden af dig. Placer fx din Baby Safety Base på spisebordet og lav en tryg plads med dyne og yndlingsbamse. Gennem de transparent sider kan dit barn nemt følge med i alt, hvad du foretager dig – og vigtigst af alt, du kan holde øje med dit barn.

TRYG HVILEPLADS
TIL LEG OG HYGGE

Baby Safety Base har et stilrent og unikt design, der skaber mulighed for en tryg pusleplads til hygge, massage eller bare ren glæde. En Baby Safety Base kan stilles væk og tages frem efter behov. Den kan stilles på sengen, kommoden, bordet eller gulvet. Den kan tages med i sommerhuset, til bedsteforældrene eller på besøg hos vennerne. Du bestemmer….

Her er Baby Safety Base brugt til at skabe en tryg hvileplads på gulvet til leg og hygge.

UNIK DESIGN

Baby Safety Base har et flot enkelt og unikt design, der passer ind næsten hvor som helst i din bolig. Den simple udformning gør den samtidig nem og let at håndtere.

NEM AT TAGE I BRUG

Placer Baby Safety Base på f.eks. bordet, kommoden, sengen eller vaskemaskinen. Læg din puslepude på og din nye pusleplads er klar.

FLERE FUNKTIONER

Når det er tid til pusle, hygge, leg eller hvile skaber Baby Safety Base en tryg og sikker base for dig og dit barn.

LÆKRE DETALJER

Baby Safety Base har runde former, to runde håndtag, høje faste transparente sider og fem skridsikre gummifødder.

STØRRE TRYGHED

Høje faste sider forhindrer dit barn i at rulle ud over kanten af puslepuden og skaber samtidig en god barriere for træk.

BØRNESIKKER

Baby Safety Base er testet og godkendt i Danmark og opfylder alle relevante krav i de gældende standarder EN 12221-1 og -2.

GLADE FORÆLDRE BABY SAFETY BASE

“Virkelig en lækker puslebase. Jeg har købt en til min lille dreng, og jeg er simpelthen så glad for den.” 

– Marie Louise

“Min veninde er SÅ glad for hendes puslebase - jeg måtte bare ha’ fat i en."

– Stine

“Puslebasen er så fin og passer perfekt ind i børneværelset.”  

– Line

“Min kollega anbefalede mig at købe en Baby Safety Base, og det er det bedste køb til puslepladsen!” 

– René

TAK!